Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Josep Ramon Bosch escalfa twitter atacant Gabriel Rufián per la visita d’Otegi

En una pica-baralla a través de twitter, l’expresident de l’entitat espanyolista Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch ha interpel·lat el candidat d’ERC al Congrés espanyol, Gabriel Rufián, en el marc de la campanya que l’entitat ultra està promovent amb l’ajut de Ciudadanos i PP a través de llocs específics com change.org per evitar que demà el Parlament de Catalunya rebi a Arnaldo Otegi.

 

Redacció
Redacció 17/05/2016

Bosch acompanyava al següent text “realment el teu nom fa la cosa. Rufián els amiguets del teu amic van fer coses lletges a Vic”. Una presumpta imatge d’un atemptat d’ETA a Vic. El candidat d’ERC no ha trigat a respondre amb la ironia que el caracteritza: “Créeme, se puede ser de derechas y decente. Por miserias como esta sois total y absolutamente residuales. Mucha pena”. L’expresident de SCC, ha seguit: “Querido Gabriel Rufián, no es pena, es un guardia civil ensangrentado con un niño asesinado por ETA, los amigos de tus amiguetes. Asco”. El republicà ha tornat a replicar amb un tuit que deia “No tenemos el mismo concepto de ascó” i l’acompanyava amb una captura de pantalla on es veien comentaris del propi Josep Ramon Bosch enaltint el franquisme a les xarxes. L’expresident de l’entitat unionista ha finalitzat dient “Pues nada Gabriel Rufián, que pases un buen dia mañana con tus amigos. Salut”.

Després d’això, han estat molts els usuaris que han denunciat a la mateixa xarxa l’actitud de doble moral de Josep Ramon Bosch, a causa de la seva coneguda implicació en organitzacions d’extrema dreta i pels seus episodis on la continència verbal ha brillat per la seva absència.

 

Relacionats