Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Josep Piqué presenta la seva renúncia com a diputat del Parlament

L’expresident del PPC, Josep Piqué, ha presentat al Parlament l’escrit de renúncia a l’acta de diputat, segons han confirmat fonts de la cambra catalana. La Mesa del Parlament farà efectiva la renúncia aquest mateix dimarts, en la reunió que té prevista. Piqué deixa l’acta de diputat, però no la de senador, tot i ser-ho per designació de la cambra catalana. Cal recordar que el nou Reglament permet ser senador sense que al mateix temps se sigui diputat.

Redacció
Redacció 18/09/2007

Piqué ha presentat la seva renúncia a l’acta de diputat després que el passat 19 de juliol presentés al president del partit a nivell estatal, Mariano Rajoy, la seva renúncia irrevocable com a president de la formació a Catalunya. Una dimissió que es va produir després de discrepàncies entre Piqué i la direcció del PP de Madrid.

Qui de moment no ha presentat l’escrit de renúncia a l’acta de diputat és Francesc Vendrell, que també va dimitir, juntament amb Piqué, dels càrrecs que ocupava al partit. Vendrell ha manifestat en algunes ocasions la seva voluntat de deixar el Parlament, tot i que preveu fer-ho més tard que Piqué.