Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Josep Maria Pelegrí no es veu com a substitut de Duran i Lleida al capdavant d’Unió

|

- Publicitat -

Pelegrí ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Ràdio on ha valorat el Congrés que la formació ha celebrat aquest cap de setmana. En referència a l’aposta d’Unió per un pacte CiU-PSC, el secretari general d’UCD ha dit que la seva formació té el dret de formular la proposta política que creguin més convenient en referència a les manifestacions de Felip Puig, secretari general de CDC, que va dir que ‘de pactes se’n parlarà després de les eleccions’.

Pelegrí ha dit que el futur de la federació de CiU és sòlid però que per enfortir-la cal que tant Unió com Convergència poguem eixamplar la base electoral. Sense deixar de tenir ‘personalitat pròpia’.

Publicitat

Respecte la possibilitat d’entrar a formar part del govern de l’estat, Pelegrí ha assegurat que CiU podria contribuir a la governabilitat de l’estat ‘de maneres molt diferents’. ‘Des de donar suport als pressupostos, fins a participar en l’executiu passant per pactes puntuals de contingut polític’, però sempre que es donin els condicionants adequats i ‘ara per ara no hi ha confiança en l’executiu de Zapatero perquè el govern incompleix la llei ja que incompleix l’Estatut’, ha afegit

Publicitat

Opinió

Minut a Minut