Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Josep Anglada: “Què bonica seria Badalona sense tants immigrants”

El defenestrat exlíder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, intenta tornar a treure el cap amb una nova formació política, el Front Nacional Identitari Català (FNIC), i en les últimes setmanes s’està intentant articular a diferents punts de Catalunya, com ara al Bages, Figueres o Badalona. De fet, aquesta setmana Anglada s’ha reunit amb uns quants veïns de la tercera ciutat del país per obrir-hi una secció local i, com a reclam, ja ha pregonat: “Què bonica seria Badalona, a l’hivern i a l’estiu, si no hi haguessin tants immigrants”. 

Redacció
Redacció 24/03/2016

“A Badalona hi ha d'haver una veu identitària que defensi a la gent de casa”

En aquest sentit, ha dit que “si al consistori badaloní hi ha una veu que representa al col·lectiu magrebí, és de sentit comú que hi ha d’haver una veu identitària que defensi a la gent de casa”. A més, també ha declarat ser “conscient dels problemes que tenien els veïns de Badalona per culpa de l’excés d’immigració que hi ha al municipi”. Segons el polític ‘ultra’, els veïns de Badalona amb qui va parlar li van transmetre que “Badalona ha perdut el seu encant, els problemes de convivència s'estan desbordant i els de casa ens sentim forasters a casa nostra”.

Vol ser el Le Pen català però el voten només 836 vigatans

El somni d’Anglada continua sent ser el Le Pen de Catalunya i fins i tot d’Espanya, un desig de moment frustrat però que ara torna a intentar de manera descarada amb un partit amb homònim al Front Nacional francès arran de l’augment de la presència terrorista a Europa. La realitat, però, és que sota la candidatura Plataforma Vigatana, es va presentar a les eleccions municipals l’any passat a la capital d’Osona i només va obtenir la seva acta de regidor i 836 vots.