Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

José Zaragoza considera que “s’ha constatat que Mas vol fer la casa gran del radicalisme”

El secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, creu que aquest dimarts s’ha constatat que ‘Artur Mas vol fer la casa gran del radicalisme’, en referència a la conferència pronunciada a Barcelona, i ha afirmat que el líder de CiU ‘confon el catalanisme, un sentiment transversal, amb el sectarisme’. En aquest sentit, el dirigent socialista ha considerat que Mas ‘no ha tingut manies en servir-se de tots els mitjans per escenificar la seva deriva sobiranista a partir dels dictats de Felip Puig, Oriol Pujol i els radicals de CDC’, i ha plantejat ‘quant de temps trigarà Duran i Lleida en desmarcar-se en part o totalment del seu soci’, segons informa el PSC en un comunicat.

Redacció
Redacció 21/11/2007

Zaragoza s’ha preguntat ‘quina credibilitat té una casa gran on el soci de sempre no hi cap?’, i ha parlat del ‘fracàs’ i ‘total solitud’ del líder de CiU en la seva proposta. ‘Tanta expectació per no res’, ha assegurat Zaragoza, perquè ‘Mas ha estat avorrit, no ha aportat res de nou i la seva tant esperada refundació del catalanisme s’ha desinflat com un globus’. El dirigent socialista ha fet notar que ‘en la gran posada en escena no hi havia fil argumental’ perquè el gruix de la intervenció del cap de la oposició ha passat per ‘repetir quatre velles idees canviades d’ordre fins a l’extenuació, esquitxades pels seus deliris independentistes’.

Per Zaragoza, ‘Artur Mas renuncia d’entrada a erigir-se com una proposta seriosa’ ja que ‘comet l’error gravíssim d’intentar apropiar-se de quelcom que ni és seu ni li pertany: el catalanisme’. El secretari d’Organització dels socialistes catalans ha recordat a Mas que ‘el catalanisme és un sentiment transversal’, i en aquesta línia ha recordat, per exemple, ‘els tres catalanismes que conviuen al Govern de la Generalitat, del qual CiU no en forma part’.