Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Jordi Sánchez: “l’11S generarem una onada d’il·lusió imparable per guanyar”

Ara és l’Hora, en aquesta nova etapa d’optimisme que vol vendre el president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha presentat oficialment la campanya per cridar a la mobilització d’aquest 11 de setembre, la ‘Via lliure a la República Catalana’.

Redacció
Redacció 02/07/2015

“Una onada d’il·lusió col·lectiva”

Aquesta és la definició que ha fet Sánchez de la mobilització d’enguany. “La creació d’un nou país ha de servir per ala creació d’una nova societat”. Ara és l’Hora ha remarcat la transcendència d’aquesta mobilització, ja que pot determinar l’èxit o el fracàs de les eleccions que se celebraran tot just quinze dies després. És per això que l’organització confia que aquesta Diada, a l’Avinguda Meridiana, “viurem la mobilització més multitudinària de la nostra història”.

La mobilització

Aquesta discorrerà pel gruix de l’Avinguda Meridiana, ocupant-la tota (l’any passat només s’ocupaven els carrils centrals), i deixant un passadís enmig mitjançant el qual hi passarà un punter gegant que recorrerà tota l’avinguda fins el Parlament. La gent haurà d’anar vestida de blanc, “com a símbol de la nova etapa”, i es repartiran centenars de milers de petits punters que s’aixecaran. N’hi hauran de deu colors diferents, tants com els deu eixos de la manifestació, i els deu eixos del nou país que volem. A mitjans de juliol s’iniciaran les inscripcions al recorregut que es dividirà en 135 trams, tants com escons al Parlament.
 
 
 

Relacionats