Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Nadal repetirà com a cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament per les comarques gironines

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha proposat aquest dissabte Joaquim Nadal com a cap de llista a les comarques gironines. Nadal accepta la idea de repetir com a candidat i ho considera un ‘honor’ i un ‘repte’. El també conseller de Política Territorial i Obres Públiques es compromet a posar-se a treballar ‘el més aviat possible’ perquè les agrupacions de la Federació de Girona ho acceptin, fet que es confirmarà en el proper Consell Nacional. A banda de Nadal, també s’ha designat Xavier Sabaté per encapçalar la llista del socialistes catalans a la demarcació de Tarragona. Montilla ha anunciat que totes les llistes estaran tancades el proper mes de setembre.

Redacció
Redacció 25/07/2010

El president del Govern també ha insistit que les eleccions al Parlament de Catalunya seran ‘a la tardor’. Pel que fa a les candidatures del PSC, encara queda per saber a qui anirà adreçada la invitació que farà Montilla per cobrir el lloc número 1 a la llista dels socialistes per Lleida. Se sabrà en els pròxims dies tot i que es parla que serà el conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.

Pel que fa al cap de llista per a les comarques gironines, Montilla creu que Nadal és ‘qui millor personifica la trajectòria del socialisme’ en aquest territori. N’ha destacat la seva tasca i llarga experiència política com a alcalde de Girona, com a diputat parlamentari i com a líder dels socialistes catalans. ‘Qui millor que ell per encapçalar la candidatura i afrontar aquest repte que ens motiva a tots els socialistes i a tots els progressistes de Catalunya’ ha continuat el president del Govern.