Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Joan Puig guanya a Pedro J.

Bones notícies pels defensors de la costa balear: finalment s’ha guanyat la batalla contra la piscina il·legal de Pedro J. El Tribunal Suprem ha tornat a dictaminar que no hi […]

Redacció
Redacció 04/10/2007

Bones notícies pels defensors de la costa balear: finalment s’ha guanyat la batalla contra la piscina il·legal de Pedro J.

El Tribunal Suprem ha tornat a dictaminar que no hi havia delicte al “bany popular” que va organitzar-se fa dos estius en protesta per la piscina il·legal que el senyor Pedro J. té a la seva casa de Mallorca, després de l’enèsim recurs presentat per l’incansable director de El Mundo. Aquell agost, el diputat d’Esquerra Joan Puig, la parlamentaria del PSM Maria Antonia Vadell i el dirigent del Lobby per la Independència, Jaume Sastre, entre d’altres, van accedir a la piscina que Pedro J. té en terreny públic i van fer-hi un bany reivindicatiu per denunciar el fet que el director de El Mundo pugui violar amb impunitat la llei de costes.

Després del bany, Pedro J. va utilitzar totes les seves armes, jurídiques i mediàtiques, per tal de difamar als que participaren a la remullada, i finalment s’haurà de menjar les seves paraules. El mateix Joan Puig ha sentenciat que “ara li tocarà rendir comptes a Pedro José Ramírez per totes aquelles mentides abocades contra el meu partit i la meva persona”.

Al mateix informe del Suprem, el Tribunal rebutja que en cap moment es limités la llibertat d’expressió de Pedro J, “per més que invoqui la seva condició de director d’un diari nacional”. En definitiva, Pedro J. Ramirez ha perdut la demanda i, coneguda la sentència, que no li estranyi que més illencs decideixin remullar-se més sovint a la seva propietat. Ja que la piscina no es demolirà, almenys que la pugui utilitzar tothom, ja que es troba en sòl públic.

D’aquesta notícia no en parlarà la capçalera “amiga” de Joan Puig, i molt menys ‘El Mundo’, però des del directe!cat ens alegrem que Pedro J. s’hagi de menjar les seves difamacions i deixi de creure que té privilegis feudals a la costa balear.