Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Joan Laporta dóna una lliçó a Bartomeu

L’expresident del FCB, Joan Laporta, ha fet un seguit de piulades des de Bulgària, on es troba convidat per Hristo Stoitchkov que organitza un sentit homenatge al Johan Cruyff: “Penso que si ens limiten la nostra llibertat d'expressió prohibint l'estelada a la final de Copa, i atès que tant l'alcaldessa de Barcelona  com el president de la Generalitat ja han anunciat que no hi assistiran per dignitat nacional, el president del Barça tampoc no hi hauria d'anar en senyal de protesta i com a mostra de solidaritat o bé anar-hi i veure el partit des de la graderia al costat de tots els socis i seguidors del Barça”.

Redacció
Redacció 20/05/2016

L’expresident del Barça recorda també en dues piulades que l'estelada és un símbol que representa un anhel i una reivindicació democràtica, legítima, legal i no violenta i que tots els seguidors del Barça que així ho creuen tenen el dret d'exhibir-la, i el Club el deure de defensar-los.

Stoichkov: “A mi qui em prohibirà portar una bandera amb una estrella?”

L'exfutbolista del FC Barcelona Hristo Stoichkov s'ha mostrat totalment contrari a la prohibició de les estelades a la final de la Copa del Rei que es disputarà aquest diumenge a Madrid. En una entrevista al programa 'Al primer toque' d'Onda Cero emesa aquest dijous a la nit ha etzibat: “A mi qui em prohibirà portar una bandera amb una estrella? El govern? Volem fer discriminació? No podem parlar? No podem portar camisetes? I per què hi ha banderes amb un toro?”. El búlgar ha assegurat que aquesta “no és una polèmica” i ha deixat anar: “A vosaltres us agrada escopir i pensar que està plovent. A mi no, a mi quan m'escupen, escupen dues vegades”.