Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Joan Ignasi Pla, secretari general del PSPV, dimiteix per un escàndol urbanístic

El secretari general dels socialistes valencians, Joan Ignasi Pla, ha anunciat la seva dimissió després de veure’s implicat en un nou escàndol urbanístic al País Valencià. Les irregularitats al món de la construcció no només esquitxen a membres del Partit Popular, i Pla ha estat acusat d’haver obtingut un tracte especial en la reforma de casa seva per part d’una constructora que optava a construir a Dénia. Pla abandona el càrrec advertint que emprendrà accions legals contra els que han orquestrat aquesta campanya de desprestigi contra la seva persona. El PSPV haurà d’espavilar-se a substituir el dimitit o nomenar una comissió gestora.

Redacció 18/10/2007

Pla ha presentat la dimissió “perquè es deixi de vilipendiar el socialisme valencià”, després que diversos mitjans de comunicació hagin iniciat aquests darrers dies una contundent campanya contra la seva persona.

Joan Ignasi Pla ja ha anunciat que perseguirà judicialment aquests qui ha tacat el seu nom, concretament els mitjans del grup PRISA, on la Cadena SER inicià la campanya de desprestigi tot just dimarts.

Pla era líder dels socialistes valencians des de l’any 2000.