Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Joan Ferran voldria un documental en ‘prime time’ sobre la ‘solució federal’

La reacció del diputat del PSC i inventor del terme ‘crosta nacionalista’ a l’emissió del documental Adéu, Espanya? aquest dijous al vespre a TV3 no s’ha fet esperar. Després del controvertit episodi per les crítiques a la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, per l’entrevista al president Montilla, Joan Ferran s’ha estalviat la crítica directa i ha preferit subscriure i reproduir l’apunt Adéu? O per què? que signa Dídac Boza, director del diari digital de la Diputació de Barcelona, lamalla.cat. Ferran només hi afegeix un comentari: ‘Jo també destijo en ‘prime time’ un treball periodistic, pagat amb diners públics, sobre: ‘La Solució Federal”.

Redacció
Redacció 04/06/2010

L’apunt que el diputat socialista comparteix titlla el documental elaborat sota la direcció de Dolors Genovès i que ha estat líder d’audiència a la televisió pública catalana de ‘documental-propaganda’ i el compara amb els ‘al·legats audiovisuals contra l’expresident George Bush’ del director nordamericà Michael Moore.

Bouza considera que el documental ‘és una visió independentista sobre el debat Catalunya-Espanya’ i que la seva difusió a la televisió pública és ‘tan lícita com ho serà (?) l’emissió d’altres programes similars sobre aquesta mateixa qüestió però amb altres visions’.