Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Joan Ferran veu en les amenaces de ruptura de Mas una ‘fugida endavant’

Malgrat la desorganització que impera a les files socialistes arran de la patacada electoral del 28N, les principals veus dins el PSC continuen fent-se sentir. Un dels que més aviat ha adoptat el perfil d’opositor ha estat el portaveu adjunt dels socialistes al Parlament, Joan Ferran, qui ha qualificat d”error’ les amenaces de ruptura amb l’Estat d’Artur Mas, publicades aquest diumenge a La Vanguardia. Segons Ferran, ‘quan Mas omple titulars amenaçant amb ruptures si no es donen certes condicions evolutives a Espanya crec que comet un error, una fugida verbal endavant’. En aquest sentit, Ferran creu que d’aquesta manera el Govern ‘pot caure en una retòrica típica i tòpica destinada a emmascarar el pànic que li genera governar en temps difícils’.

Redacció
Redacció 09/01/2011

Ferran no ha dubtat a titllar de ‘gesticulacions‘ les paraules d’Artur Mas, al que acusa de voler ‘centrifugar les responsabilitats sobre altres i recórrer novament a culpabilitzar a la gent que mana a nivell de l’Estat’.

‘Intentar explicar a la ciutadania que cal fer esforços per avançar i sortir de la crisi em sembla perfecte, però la gesticulació en excés, com a antídot al pànic que genera governar en temps difícils, no’, rebla el socialista.