Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Joan Ferran amenaça amb mobilitzacions si continua ‘la deriva tea party’ d’Artur Mas

Per l’ala dura del PSC la millor defensa és un bon atac, i un dels principals ariets dels socialistes, Joan Ferran, carregava aquest cap de setmana contra les primeres retallades del Govern, conscient que no poden concedir a Artur Mas els 100 dies de gràcia. En unes incendiàries declaracions al seu blog, Joan Ferran ha sortit a la defensa de José Montilla després que Oriol Pujol qualifiqués l’expresident de ‘buscabregues’. Ferran acusa el Govern de Mas de ‘disparar contra l’oposició fent servir armes de confusió massiva, tòpics i excuses de mal pagador’, i assegura que el Govern ‘busca brega’ quan ‘amagant-se en la crisi volen retallar els drets socials dels treballadors’. En aquest sentit, Ferran ha acusat Artur Mas d’estar tenint una ‘deriva tea party’, i ha amenaçat en preparar mobilitzacions al carrer contra les retallades.

Redacció
Redacció 08/03/2011

En un article al seu blog titulat ‘CiU tindrà brega‘, Joan Ferran ha acusat Duran i Lleida ‘d’estirar el cinisme fins l’infinit’ quan ha demanat a l’Estat que sigui diligent a l’hora d’aplicar l’Estatut. També ha carregat contra les paraules d’Ortega i Duran acusant el Govern tripartit de deixar l’herència que ha provocat les retallades.

En aquest sentit, Ferran ha defugit assumir les responsabilitats que corresponen al PSC pels darrers 7 anys de Govern, i ha acusat CiU de buscar ‘excuses i més excuses per justificar, blanquejar i posar en marxa retallades amb la intenció d’afavorir interessos privats en àmbits tan fonamentals com la sanitat, l’educació o els mitjans de comunicació’.