Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Ja ningú creu en Foment

Al ministeri de Foment i, en general, als socialistes d’aquí o d’allà, catalans o espanyols, comencen a fallar-los els aliats en el drama diari de les Rodalies catalanes. L’únic aliat […]

Redacció
Redacció 19/10/2007

Al ministeri de Foment i, en general, als socialistes d’aquí o d’allà, catalans o espanyols, comencen a fallar-los els aliats en el drama diari de les Rodalies catalanes.

L’únic aliat mediàtic que els quedava socialistes amb aquest gran desastre que són les obres del TGV, la capçalera El Periódico de Catalunya, titulava la seva edició d’ahir amb un explícit “AVE: la confiança s’ensorra” que certificava la defunció de les esperances que alguns encara tenien dipositades en Foment.

La mort del treballador a les obres del TGV i l’esvoranc trobar aquesta setmana han acabat de fer vessar la paciència de El Periódico, l’únic i perpetu defensor a ultrança de tot allò que impulsen els socialistes. El túnel per sota la Sagrada Família ha estat defensat a ultrança pel diari dirigit per Rafael Nadal, que, com és evident, defensa les obres públiques que tira endavant el seu germà Quim Nadal i els seus companys de partit. Per altra banda, articles pamflet com aquell que recordava que ‘17 Km de túnels passen per sota Barcelona‘ però oblidava el desastre del Carmel passaran al rànquing de les portades més vergonyoses del rotatiu català.

La resta de mitjans de comunicació i la pràctica totalitat dels catalans ja feia mesos que havíem assumit que les Rodalies continuarien essent un infern, però és destacable que El Periódico acabi rendint-se a l’evidència i acceptant la monumental cagada -no es pot dir d’una altra manera- que han estat les obres d’arribada del TGV a Catalunya.

 imatge