Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Ja es poden comprar les entrades per veure AC/DC a Barcelona

Les entrades per al concert que la banda australiana de rock AC/DC oferirà a Barcelona al juny es posen avui a la venda, segons ha informat la promotora Live Nation. Aquest nou concert se sumen als tres que oferirà a la primavera per presentar el seu últim treball, ‘Black ice’. Després d’esgotar en poques hores les entrades per als seus concerts al Sant Jordi (31 de març), el Palau d’Esports de Madrid (2 d’abril) i el Bizkaia Arena (4 d’abril), el grup liderat per Angus Young torna a incloure a Barcelona en la seva gira d’estadis, amb un concert el el 7 de juny a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

Redacció
Redacció 07/02/2009

Autors d’himnes del rock com ”Highway to hell’, ‘Hell bells’, ‘You shook me all night long’ o ‘Back in black’, AC/DC ha publicat a l’octubre ‘Black ice’, un àlbum que es va col·locar com un dels més venuts de l’any passat. La banda australiana ha venut més de 200 milions d’àlbums a tot el món en la seva carrera.

AC/DC

AC/DC és un grup australià de hard rock que va sorgir l’any 1973, creat pels germans d’origen escocès Malcolm i Angus Young. El nom del grup fou idea de la germana de Malcolm i Angus que va veure’l escrit en un aspirador, l’acrònim ‘AC/DC’ significa ‘Alternating Current/Direct Current’. Després d’algunes variacions AC/DC va quedar format per Angus i Malcolm a les guitarres, Mark Evans al baix, Phil Rudd a la bateria i Bon Scott de vocalista substituint a Dave Evans.