Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Ja a la venda ‘Zugzwang. El Dietari del Procés’

El dia de Sant Jordi arriba 'Zugzwang. El Dietari del Procés', una col·laboració del directe!cat, amb els autors del conegut bloc 'El Dietari del Procés', Oriol Jordan i Guifré Jordan. El llibre és un dietari de bord dels primers 25 mesos del procés d'emancipació nacional de Catalunya des de la signatura del pacte entre Artur Mas (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) el 19-12-2012 fins el 18-1-2015. Editat per Duxelm, té un format àgil -de dietari breu-, proper i incisiu, i s'estrenarà el mateix dia de Sant Jordi.

Redacció
Redacció 21/04/2015

La partida d’escacs entre Catalunya i Espanya en format dietari es troba en estat @ZugzwangCAT

El llibre és un dietari que narra, un per un, els 761 primers dies del procés sobiranista de Catalunya: des del pacte Mas-Junqueras camí del referèndum, fins al pacte entre els mateixos actors per encarar les plebiscitàries. Gràcies a la col·laboració d'un expert en el món dels escacs, la publicació fa realitat per primera vegada i de forma exclusiva l'extrapolació de l'enfrontament entre Catalunya i Espanya en una gran partida d'escacs, amb comentaris tècnics inclosos. Per cadascun dels articles del llibre, hom hi podrà trobar un improperi pronunciat en aquell mateix dia per alguna personalitat o mitjà unionista contra el procés, Catalunya, els independentistes, els nostres polítics, la gent… 761 dies, 761 improperis. 

Al web oficial del llibre hi trobareu tota la informació i en podreu seguir l'actualitat necessària.

On el podrem comprar?

El llibre s'estrena el mateix dia de Sant Jordi i es podrà trobar únicament a la paradeta d'El Sotrac (a La Rambla de Barcelona a l'alçada del carrer Portaferrissa, davant l'Hotel Montecarlo). Els autors seran a la paradeta de 17 a 19 de la tarda per signar exemplars i parlar amb els lectors. En els dies següents l'obra estarà a totes les llibreries, i mentrestant es podrà adquirir per internet a la botiga del directe, a través del sistema paypal i transferència tradicional. Properament s'habilitarà el pagament típic amb targeta.

Oferta de llançament del llibre via la botiga del directe!cat

Els interessats amb el llibre dels germans Jordan que el comprin per internet gaudiran de l’oferta inicial de rebre’l a casa sense costos addicionals i amb l’obsequi d’una de les samarretes especials editades amb motiu del passat 11 de setembre.

Ja podeu compartir el tràiler oficial del llibre

Per la seva promoció s’ha editat un vídeo on s’explica de forma amena el que és el llibre, el significat de l’estat de la partida d’escacs entre Catalunya i Espanya. Què vol dir Zugzwang? Trobareu el clip a Youtube i a Vimeo, i el compte de Twitter del llibre és: @ZugzwangCAT. Us animem a compartir-ho.

Presentacions

Els autors del llibre estan oberts a fer actes públics de presentació del llibre a tot arreu, després de Sant Jordi faran la presentació oficial que serà anunciada en els propers dies amb els noms dels ponents i el lloc de la presentació.