Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Isidre Esteve, nou director del Circuit de Motocròs de Bellpuig

El nou director general del Circuit de Motocròs de Bellpuig (Urgell), l’urgellenc i expilot de ral·lis Isidre Esteve, ha declarat que el traçat estarà ‘a l’abast de tothom’, quan s’obrin les portes i siguin ‘unes instal·lacions completes’, ha afegit Esteve. El flamant mandatari de la instal·lació urgellenca ha manifestat que la seva intenció és que a part de fer certàmens com el Mundial, campionats d’Espanya o Catalunya,’ també s’hi faci molta més activitat’. En definitiva, un ‘circuit del qual es pugui gaudir tot l’any’, ha apuntat l’urgellenc. Isidre ha estat presentat oficialment en aquest càrrec aquest dijous, al Museu Melcior Colet de Barcelona per part del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.

Redacció
Redacció 25/01/2008

L’expilot de ral·lis ha confessat que el ‘gran equip que hi ha darrere’ l’ha fet decantar-se per començar aquesta nova etapa. Tot i així, el de la Seu d’Urgell és conscient que hi ha ‘feina’ i que només fa un any estava competint, però ‘hi ha una gran voluntat i molta comunicació’, ha esclarit Esteve.

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, considera que l’Isidre respon a tots els requisits que busquen per aquest circuit, i que ‘a més a més, té aptituds d’il·lusió i és una persona amb una increïble capacitat de millora personal i això, no ho té tothom’. Des de l’administració pública es busquen tres objectius, en la inversió envers aquest traçat, de caire social, que sigui per a tots els aficionats; els esportistes l’aprofitin i reverteixi en la promoció de la zona i d’aquest esport.

El Circuit de Catalunya de Bellpuig és una aposta conjunta de l’Ajuntament de la localitat, la Diputació de Lleida, la Secretaria General de l’Esport i entitats privades com ara Moto Club Segre.

L’acte de presentació oficial d’Isidre Esteve com a nou director del Circuit de Motocròs de Bellpuig ha comptat també amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert i de l’alcalde de Bellpuig, Ramón Jounou.