Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Invasió estelada

Remenant per la xarxa hem trobat el següent vídeo. Es tracta d’un artista que ens parla de les seves obres. Podem veure com s’ha dedicat a anar pel món creant […]

Redacció
Redacció 04/11/2008

Remenant per la xarxa hem trobat el següent vídeo. Es tracta d’un artista que ens parla de les seves obres. Podem veure com s’ha dedicat a anar pel món creant el seu art i exposant-lo pels carrers de grans ciutats. Com no podia ser d’una altra manera, l’artista ha visitat Barcelona i hi va col·locar diferents obres del seu peculiar i marcat estil.

Una d’aquestes, obres anomenades també ‘invaders’, potser alguns dels nostres lectors la recordarà, va ser posada a la façana del MACBA però retirada poc després.

Doncs, aquí ve la gràcia de tot plegat, en el vídeo, cap al minut 1 de duració hi apareix una Estelada. Concretament un individu amb boina que duu per capa l’Estelada. L’acompanya un altre company que per faldilla porta una Ikurriña, la bandera basca. Segurament es dirigien cap al partit Catalunya-Euskadi que es va celebrar a l’octubre del 2006.

Aquí teniu a l’intrèpid amb l’estelada per capa!