Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Invasió

Aquests dies molts balcons de Catalunya són plens dels desafortunats Pares Noels penjats de les baranes, aquest invent anglosaxó que s’ha acabat convertint en una plaga, una veritable invasió. La […]

Redacció
Redacció 19/12/2007

Aquests dies molts balcons de Catalunya són plens dels desafortunats Pares Noels penjats de les baranes, aquest invent anglosaxó que s’ha acabat convertint en una plaga, una veritable invasió.

La gràcia del ninotet en qüestió no la veiem enlloc, i any rere any són diverses les iniciatives que volen contrarestar tants avis en malles penjants dels balcons.

Per una banda hi ha els diversos “Escamots Tió”, que des de l’any 2005 es dediquen a segrestar aquests Pare Noels grimpadors, millorant així els paisatges del Principat. A les fotografies següents podeu veure un d’aquests escamots en acció.

imatge

imatge

Però no només són escamots de ciutadans disposats a alliberar les balconades de la plaga anglosaxona. Els propis Reis de l’Orient també s’han proposat desfer-se del Pare Noel, i aquí els veiem enfilant-se per tal d’atrapar a l’intrús.

imatge