Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Inquietant piulada d’una militant del PP el dia que Rajoy catapulta Andrea Levy

Sandra Boix, cap de llista del Partit Popular a Rossell (Baix Maestrat), membre de Noves Generacions i simpatitzant de Societat Civil Catalana, coneguda per les seves sortides de to a les xarxes socials i per fer campanya espanyolista pel 12 d’octubre mig despullada, va fer ahir una inquietant piulada, just el dia que Rajoy va encimbellar Andrea Levy com a vicesecretaria d’estudis i programes del PP. “Per tenir èxit en política està vist que s’ha de ser puta, trepa i impresentable!!”, piulava al seu twitter la noia d’Alcanar.

Redacció
Redacció 19/06/2015

Un dels seus seguidors li respon: “ja tenia ganes d’assabentar-me dels canvis al PP, ara ja tinc ànsies irrefrenables. Què haurà passat????”. De fet, la coincidència en el temps amb l'ungiment d'Andrea Levy, ha aflorat multitud de teories que portarien a pensar que es tracta d'un atac de banyes o de gelosia. Segons diversos tuitaires, Boix seria molt amiga del germà del ministre de l'Interior, l'actual cap del PPC a Barcelona, Alberto, de qui diuen que és “la retweeter núm 1”, i això ha portat a molta gent a insinuar que hi ha qüestions de “ocio relajado” entre el triangle Levy-Fernández Díaz-Boix.

D'altres teories relacionarien el tuit amb una “pugna pel poder” que tindria com a eix bàsic la pèrdua de confiança de Sánchez-Camacho en Boix, una confiança que sí que hauria dipositat en una més preparada intel·lectualment Levy. Les teories són moltes i de gran varietat, però ningú no pot treure a aquesta noia la seva capacitat per atraure l'atenció sigui despullant-se per cridar a omplir la plaça Catalunya el 12O, o a insultar una companya de partit sense citar-la directament.