Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Inda traspassa una altra línia vermella: carrega contra els fills de Junqueras per dedicar-li el pessebre

Redacció| La caverna mediàtica ha creuat una altra línia vermella. El diari dirigit per Eduardo Inda, 'Okdiario', ha titulat una informació sobre el fet que els fills del vicepresident Oriol Junqueras li hagin dedicat el pessebre amb la frase “aquest és el vergonyós pessebre dels fills de Junqueras amb una foto seva al portal”. 

Redacció
Redacció 04/01/2018
Junqueras, empresonat a Madrid per la justícia espanyola des del 2 de novembre, no ha pogut compartir aquestes festes amb els seus éssers estimats; per la qual cosa els seus fills han volgut recordar-lo col·locant al pessebre una fotografia seva amb un escrit on es llegeix “el pare és un heroi”.

L’equip de Junqueras ha compartit una imatge a Instagram, on molts usuaris han aprofitat per enviar ànims a la família. Al contrari, Inda ha carregat contra el pessebre dels menors i s'ha mofat de la seva situació publicant un article a Twitter acompanyat de la frase “mare meva el messies…”. 

Arran de les crítiques del tuiter Bernat Castro, han canviat el titular de la notícia i han aprofitat per publicar un altre article carregant contra ell. 

 

Què us sembla el pessebre que han fet en Lluc i la Joana?

Una publicación compartida por Oriol Junqueras (@junqueras) el