Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Increpen Anglada a Badalona després de dir que la ciutat és un ‘infern’ perquè hi ha ‘massa immigració’

Dos joves han increpat, aquest dissabte al migdia a Badalona, al president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, i l’han titllat de ‘xenòfob’. Els joves han dit a Anglada que ‘no respecta ningú’ i que ha anat a una ciutat on ‘tots som immigrants o fills d’immigrants’. Com a resposta, el líder del partit d’ultradreta ha afirmat que ‘estem a un país democràtic’ i que cadascú pot pensar ‘el que cregui’. En la seva visita a Badalona, Anglada ha afirmat que la ciutat ‘és un infern’ perquè hi ha ‘massa immigració’ i ha afegit que Plataforma per Catalunya està ‘disposada a acabar amb això perquè primer som els de casa i després els de fora’.

Redacció
Redacció 04/07/2010

Josep Anglada ha anat a Badalona per apropar a la ciutat la campanya ‘A peu de carrer’ i ha visitat comerços i ciutadans per presentar el discurs de Plataforma per Catalunya i les seves ‘inquietuds’, ha expressat Anglada.

El president de Plataforma per Catalunya ha afirmat que els partits que formen part de l’Ajuntament de Badalona ‘no han fet res per la immigració’ i s’ha mostrat crític amb el president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, afirmant que ‘durant els quatre anys que ha estat al consistori no ha solucionat res’.

Segons Anglada, la campanya que va iniciar el PP badaloní el passat mes d’abril en què relacionava immigració amb inseguretat, la van fer perquè ‘tenen molta por’. Anglada ha expressat que el PP a Badalona ‘perdrà molts vots a favor de Plataforma per Catalunya’.