Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Incendiar el 12 d’octubre

Ho proposa en Josep Sort, el blocaire que va avançar la invasió competencial de la Chacón amb 2 mesos d’antel·lació: Aquest 12 d’octubre, les botifarrades contra el dia de la […]

Redacció
Redacció 25/09/2007

Ho proposa en Josep Sort, el blocaire que va avançar la invasió competencial de la Chacón amb 2 mesos d’antel·lació: Aquest 12 d’octubre, les botifarrades contra el dia de la hispanitat i els actes de protesta contra l’ocupació espanyola podrien anar relacionats amb l’absurda persecució que la justícia espanyola fa d’aquells qui, en un exercici de democràcia bàsica fent valer la llibertat d’expressió, decideixen cremar fotografies dels borbons.

En Sort proposa que a tot Catalunya, les propostes contra la Hispanitat vagin en aquesta direcció, contra el Borbó, contra Espanya i a favor de la llibertat d’expressió.

Per fer-ho, anima a tots els catalans i totes les catalanes lliures a concentrar-se davant els seus ajuntaments i cremar allí, simbòlicament, una fotografia del Borbó o realitzar algun acte similar de protesta contra la ocupació i contra la persecució judicial d’aquells qui fan de la crema un acte de dissidència política. Solidaritzem-nos, doncs, amb aquells qui cremen la imatge del Borbó com a expressió democràtica, una expressió que l’oximorón que és la “democràcia espanyola” no entén i fins i tot persegueix.

Una denúncia de Grande-Marlaska a un milió de catalans faria veure l’absurditat de la persecució i ridiculitzaria la justícia espanyola davant el món sencer.