Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Incapacitat del govern de @bcnencomu per gestionar Barcelona

Ho vam avançar ahir al directe!cat i avui s’han vist les delegacions de Ciudadanos (els creadors de la Via Ulster contra el català) i de Barcelona en Comú( els que diuen que ho poden tot) malgrat el cop de porta de Mejías aquesta  manté reserva de vot, admet que no hi ha marge per matisar el document del govern d'Ada Colau i posa sobre la taula de totes les formacions municipals quinze propostes per “reorientar” el model de ciutat

Redacció
Redacció 24/04/2016

Insòlit que Colau prefereixi negociar els pressupostos amb Ciudadanos i no amb CiU

La presidenta del grup municipal de C's a Barcelona, Carina Mejías, ha explicat que la seva formació descarta la modificació pressupostària que ha de debatre aquest dilluns el consistori. El govern d'Ada Colau i els de Mejías s'han reunit aquest diumenge per desencallar la negociació després que la CUP digués 'no' divendres a la proposta. Ara C's també la descarta, tot i que de moment fa reserva de vot. Però ha admès: “No hi ha marge per modificar la proposta, no podrem assumir-la”.

Mejias exigeix el no a l’AMI i boicot a les entitats que van contra l’Estat Espanyol, però Pisarello s’hi reuneix

Alhora, Mejías ha posat sobre la taula de Gerardo Pisarello un document de bases amb quinze propostes per obrir a partir d'ara la negociació a totes les forces “partida per partida” per “reorientar” el model de ciutat. Entre d'altres, polítiques socials, un pla d'infraestructures estratègiques amb reconeixement del deute, calendari d'execució i garanties de retorn de les quantitats avançades al Govern i un compromís per no sumar la ciutat a entitats “contra l'Estat de Dret” com l'AMI.