Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Idealista ha de disculpar-se després de l’allau de crítiques per mofar-se dels presos polítics

Redacció| “Lamentem profundament si la notícia que vam publicar el passat 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, va ferir sensibilitats. Mai va ser la nostra intenció mofar-nos. Era una innocentada i mai va haver-hi intenció de causar dany. De debò ho sentim”. Amb aquestes paraules implora perdó via Twitter el portal immobiliari Idealista, després d'una allau de crítiques arran d'una notícia seva sota el títol “el pròxim Govern de la Generalitat prepara el seu trasllat a prop de la presó d'Estremera”.  
 

Redacció
Redacció 30/12/2017

Idealista va aprofitar el Dia dels Innocents per promocionar-se amb una mofa als presos polítics, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, que va ferir moltes sensibilitats. De fet, molts usuaris han manifestat a les xarxes socials que s'han donat de baixa del servei.

Els mateixos usuaris han criticat que la broma en forma de notícia no respecta els límits de l'humor propi del dia dels Sants Innocents. Tot i el rebombori a la xarxa, no ha estat fins aquest dissabte que Idealista s'ha pronunciat i ha esborrat la publicació, on -a més- no es mostrava que es tractava d'una innocentada.