Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Iceta troba “hipòcrita” que CiU participi a la manifestació de la Plataforma pel Dret de Decidir

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha fet èmfasi en la ‘gran hipocresia’ de CiU respecte a la manifestació de l’1 de desembre convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir. Iceta ha manifestat que ‘està astorat que CiU vulgui encapçalar una manifestació per uns dèficits en infraestructures’ dels quals, segons ell,  ‘són directament responsables’. El dirigent dels socialistes catalans ha afirmat que ‘el ciutadà entén perfectament que qui és Govern i té responsabilitat de Govern està treballant per solucionar els problemes’. Mentre CiU, ERC i ICV-EUiA participaran a la manifestació, el PSC no hi serà ja que creuen que el dret a decidir és limita a anar a votar a les eleccions.

Redacció
Redacció 27/11/2007

El portaveu del PSC ha destacat que ‘hi ha gent bastant indignada’ que sigui precisament CiU, ‘la que va pactar durant vuit anys amb el PP, que va pactar el traçat del TGV del que ara es desdiu i que no hi hagués inversions ni manteniment a la xarxa de Rodalies’ qui ara vulgui encapçalar una manifestació queixant-se de tot això.

Iceta ha mostrat el seu ‘màxim respecte’ per tots aquells ciutadans perjudicats per la crisi de Rodalies causada per les obres del tren d´Alta Velocitat i ha recordat que el Govern ‘no està sol sinó que treballa per fer la feina que s´ha de fer’ precisament ‘per respecte a la gent que es manifestarà i també per la gent que no ho farà però que té tot el dret del món a que les coses funcionin com cal’.