Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Iceta treu ferro a les crítiques de Manel Mas i assegura que ajuden al creixement del partit

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha subratllat aquest divendres que el partit acull les crítiques del diputat socialista al Congrés Manel Mas com les de qualsevol militant. ‘Tothom pot dir-hi la seva si creu que amb això està contribuint a unes majors possibilitats del PSC en les municipals o en el congrés’, ha remarcat en roda de premsa sobre el bloc de Mas, que va reclamar que plegui tota la cúpula del PSC després dels resultats del 28-N. ‘Totes les posicions tenen el seu paper, les de caire positiu i les de crítica’, ha insistit Iceta, que ha afegit que en el procés que fa el PSC hi haurà moltes opinions.

Redacció
Redacció 11/02/2011

Miquel Iceta ha restat importància aquest divendres a les dures paraules que el diputat socialista del Congrés, Manel Mas, va realitzar a favor de la dimissió de tota la cúpula del PSC. Mas va afirmar que els membres de la cúpula directiva socialista han perdut l’autoritat i que és necessari que emprenguin el mateix camí que José Montilla. El viceprimer secretari del PSC ha assenyalat que aquestes declaracions són un sinònim de la pluralitat de la formació socialista catalana, alhora que creu que ‘contribueixen al creixement del PSC’.

Bona valoració del procés de primàries
Iceta també ha tingut paraules per les primàries de Barcelona, i ha assegurat que el partit fa una valoració ‘molt positiva’ de com està anant el procés entre l’actual alcalde, Jordi Hereu, i l’exconsellera Montserrat Tura. Això sí, ha afegit que ‘no vol dir que en algun moment no es pugui produir alguna crítica’ entre Hereu i Tura, però ha considerat que això és ‘normal en una competència democràtica legítima entre dues persones’ que volen aconseguir la confiança de la militància per ser el candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona.