Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Iceta implora a Chacón que sigui candidata

Iceta creu que l’exministra i excandidata s’hauria de plantejar novament presentar-se com a candidata de Barcelona pel PSC. Miquel Iceta sembla que té pressa a deixar-ho tot lligat amb rapidesa, abans que li segueixin creixent nans, o la situació política de Catalunya faci un bloc que l’arrossegui al naufragi definitiu. Aquest cap de setmana es postulava com a candidat a la Generalitat, cosa lògica, i ara vol lligar ja la candidatura de Chacón.

Redacció
Redacció 08/06/2015

Chacón, candidatura equivocada

Iceta s’equivoca a l’hora de postular l’exministra desgastada per Barcelona. Chacón hauria de presentar-se directament per Andalusia o per alguna altra federació on hagi mostrat més vincles que per una demarcació com la catalana. Chacón va trair l’esperit del PSC el dia que aquest partit va trencar per primer i darrer cop la disciplina de partit amb el PSOE al Congreso, i va abandonar el seu escó per anar a fer classes a Miami, per després tornar a remenar la cua.

La trajectòria de Chacón, en contra del dret a decidir i de que Catalunya esdevingui una Nació, sí que cassa amb la filosofia actual d’un PSC decadent llençat a les brases de l’espanyolisme ranci. Si la candidatura d’Iceta serà una de les més grises que el PSC haurà presentat –després de la de Pere Navarro- a la Generalitat, la de Chacón, que actua a conveniència i d’acord a interessos personals, podria ser fins i tot contraproduent per aquesta formació.