Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Ibarretxe es declara molt satisfet pel pacte amb el PSOE als pressupostos espanyols

Els bascos estan contents. La jugada els ha sortit bé, asseguren. El lehendakari Juan José Ibarretxe ha expressat la seva satisfacció per la ‘bona negociació’ desenvolupada pel PNB amb el Govern del PSOE en tema dels pressupostos generals de l’Estat i pel fet que s’hagi aconseguit la transferència d’innovació, tot i que s’hagi hagut d’‘arrencar en negociacions agòniques’.

Segons ha explicat, la transferència ‘ha de ser completa’ i, ‘sens dubte’, servirà per millorar ‘una sortida de la crisi’.

Redacció
Redacció 23/10/2008

En una entrevista concedida a Radio Euskadi, Ibarretxe ha afirmat que està ‘molt satisfet’ amb el fet que el País Basc hagi de tenir la competència en matèria d’investigació i innovació’.

‘És una bona notícia per al país. És una pena que s’hagin d’arrencar aquestes transferències en aquestes negociacions agòniques, a vegades. En aquest cas, crec que la negociació que s’ha fet per part del PNB a Madrid és una bona negociació. I això és bo per al país, tot i que, la pena és que sembli que cada vegada que portes una competència a la qual tenim dret, per cert, des de fa 30 anys, s’hagi d’arrencar’, ha assenyalat.