Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

“I Love Spain, I Love Catalonia”, a la portada del diari de l’ANC

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està repartint aquest matí MIG MILIÓ D’EXEMPLARS d’un DIARI que ha editat centrat en les relacions entre Catalunya i Espanya i el caràcter cívic de l’independentisme català, en què l’important no és l’origen o els sentiments de cadascú, sinó la fita de construir un país nou i millor. Quasi 400 voluntaris de l’Assemblea s’han repartit en més de 100 punts d’arreu del país, especialment en parades de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona, per fer arribar el diari al màxim de gent possible.

Redacció
Redacció 19/06/2015

“I Love Spain, I Love Catalonia”

La portada del diari apel·la directament a tota aquella gent que se sent proper tant a símbols i trets de l’Estat espanyol com de Catalunya. Una condició que no és ni molt menys incompatible amb l’independentisme. L’interior de la publicació compta amb l’Editorial (“EL TEU COR”), i l’apartat GENT COM TU, en què se cita persones reconegudes de diversos àmbits, majoritàriament independentistes, que expressen el seu respecte i amistat a Espanya.

Així, la secció compta amb noms com Dyango, Montserrat Carulla o Muriel Casals, entre d’altres. El diari també repassa a “LA REPÚBLICA CATALANA SUMA” on destaca que amb la independència tothom mantindrà i ampliarà els seus drets.

A “GIRANDO EN LA VÍA DEL NO”, la publicació desmunta la tercera via utilitzant únicament les declaracions i promeses incomplertes i, en certs casos, contradictòries, de diversos dirigents polítics de l’Estat espanyol. El diari també repassa els problemes d’infraestructures del país i l’oportunitat que s’obre amb la independència per millorar-les a “INFRAESTRUCTURES: QUÈ TENIM I QUÈ VOLEM”. La contraportada compta amb una carta oberta d’Eduardo Reyes, president de Súmate, al seu cosí Enrique de Córdoba, per explicar-li perquè és independentista i per deixar clar que la seva relació no canviarà en res.