Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

I el Bicing a les universitats?

El Bicing mor d’èxit, i malgrat la progressiva expansió per tot Barcelona, continua acaparant problemes als usuaris. Aquesta entrada d’any són molts els usuaris que s’han trobat que no els […]

Redacció 16/01/2008

El Bicing mor d’èxit, i malgrat la progressiva expansió per tot Barcelona, continua acaparant problemes als usuaris.

Aquesta entrada d’any són molts els usuaris que s’han trobat que no els funcionaven les targetes, possiblement per alguna negligència de l’organització a l’hora de passar-los els nous rebuts.

Un altre dels col·lectius menystinguts per les autoritats municipals al Bicing són els universitaris, que veuen com s’estan ignorant algunes peticions d’instal·lar bicicletes vora les facultats i campus de Barcelona. Algun blocaire ha especulat que l’arribada massiva d’universitaris en bicicleta saturaria les estacions properes a les universitats, però al Campus Ciutadella de la Pompeu Fabra hi ha estacions de Bicing que en cap moment pateixen una excessiva saturació.

A l’espera que el servei arribi a tots els barris de Barcelona i potser, en un període d’uns anys, a la resta de ciutats de l’àrea metropolitana, caldria que el consistori barceloní repensés el servei, que continua tan saturat i deficient com durant l’allau dels primers mesos.