Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

I això qui ho paga?

La COPE i els seus feligresos no semblen disposats a acceptar la concessió de llicències radiofòniques del CAC, la primera feta a l’Estat espanyol per una entitat independent, que ha […]

Redacció
Redacció 17/11/2008

La COPE i els seus feligresos no semblen disposats a acceptar la concessió de llicències radiofòniques del CAC, la primera feta a l’Estat espanyol per una entitat independent, que ha deixat a Losantos i companyia sense espectre per emetre a Girona i Lleida. A la ferotge campanya de desprestigi vers el CAC, que ha acabat amb un atac a la seu física de l’ens regulador, s’hi ha sumat tot l’espectre ultradretà i espanyolista tant de Catalunya com de l’Estat espanyol: partits polítics com el PP o Ciutadans i mitjans com l’ABC o El Mundo han donat suport a l’emissora dels bisbes en aquesta croada irracional contra la decisió tècnica d’una entitat independent.

Precisament El Mundo publicava ahir a pàgina completa aquest anunci de la COPE on, sense cap mena de vergonya ni sentit de la veritat, denuncien que han estat ‘censurats’ al Principat.


 

Més enllà del grau de demagògia que aquests dies gasta la COPE, també en lletra escrita, cal preguntar-se qui ha finançat aquest anunci a pàgina sencera en una edició dominical. Ha estat cortesia de Pedro J. i El Mundo l’ha publicat de franc? O l’ha pagat la COPE, és a dir, els bisbes espanyols amb les donacions de la feligresia i l’Estat espanyol?