Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Huguet afirma que el Pla Bolonya no té marxa enrere

|

- Publicitat -

Per Huguet, la no adaptació de les universitats catalanes a Bolonya suposaria ‘quedar-se en el passat’, concretament ‘en l’espai espanyol d’ensenyament superior’ mentre que l’EEES ‘suposa el futur de l’ensenyament superior’. El conseller ha afirmat que el departament escoltarà totes aquelles opinions que arribin des del diàleg però no aquelles que emprin la violència, referint-se a l’actuació dels sis joves aquest dijous al matí a Barcelona.

El conseller ha afirmat que el sistema universitari català ‘necessitava un canvi’ i, aquest, arribarà amb l’aplicació de l’EEES. El màxim responsable d’Innovació, Universitats i Empresa ha afirmat que el departament no ha posat cap denúncia contra els sis joves que s’han manifestat aquest dijous a la seu de la conselleria a Barcelona si no que han estat els Mossos d’Esquadra qui han actuat d’ofici. Huguet ha lamentat l’actuació dels joves i ha dit que aquesta ‘podria tenir alguna conseqüència des del punt de vista legal’.

Publicitat

Huguet ha fet aquestes afirmacions a Lleida després que aquest dijous quatre estudiants s’hagin encadenat a la seu del departament a Barcelona i dos més s’hagin penjat de la façana de l’edifici com a mostra de rebuig al Pla Bolonya fins que han estat desallotjats pels Mossos d’Esquadra.

Huguet ha pronunciat una conferència aquesta tarda a la Cambra de Comerç de Lleida on ha presentat davant l’empresariat lleidatà el Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut