Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Homenatge als atletes magrebins orgullosos de córrer per Catalunya

Cheyma Mechaal, germana del campió Adel Mechaal, rebrà un obsequi a Sant Feliu de Guíxols de mans de l'associació “Cada 11 de Cada Mes” en representació dels corredors magrebins de l'Empordà, que diuen sentir-se orgullosos  de “córrer per Catalunya”, encara que els obliguin, de moment, a córrer amb la selecció espanyola. Aquest és el cas de l'Adel Mechaal, actual campió estatal de 1500 i 3000 metres, que ha estat sempre molt clar en el sentit de dir que Catalunya és la seva nació.  Avui dimecres, doncs, al Monestir de Sant Feliu de Guixols, es farà un acte d'homenatge als atletes magrebins que corren per Catalunya.
 

Redacció
Redacció 11/05/2016

S'espera que l'alcalde de Sant Feliu de Guixols lliuri un obsequi a Cheyma Mechaal, germana d'Adel Mechaal, en representació de tots els corredors magrebins que s'han significat en aquest sentit, mostrant molta valentia en la seva determinació. A l'acte també hi ha confirmat la seva assistència la Sra. Latifa Hassani, de la Fundació Nous Catalans, entitat que vetlla per la bona relació entre comunitats i la integració dels immigrants dins la vida i la societat catalana. També hi haurà presència de la Comunitat Musulmana local ganxona.
 
El lliurement de l'obsequi tindrà lloc en el decurs d'un acte organitzat per l'associació “Cada 11 de Cada Mes” que fa un senzill sopar cada 11 de mes en punts diferents del país des de fa més de dos anys per fer un seguiment del Procés sobiranista i per impulsar el Procés a través de les xarxes socials. L’il·lusionista internacional Xevi, el cantant Josep Andújar, Sé, participaran en l'acte.