Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Hola, soy catalán

Aquestes darreres setmanes, ha arribat als mitjans la campanya, impulsada per les autoritats de Romania per tal d’integrar els romanesos que viuen a l’Estat espanyol. La campanya, que porta per […]

Redacció
Redacció 17/10/2008

Aquestes darreres setmanes, ha arribat als mitjans la campanya, impulsada per les autoritats de Romania per tal d’integrar els romanesos que viuen a l’Estat espanyol. La campanya, que porta per lema ‘Hola, soy rumano’ mostra diversos empresaris i professionals espanyols elogiant companys de feina o treballadors de confiança provinents de Romania. Podeu veure’n exemples aquí i aquí.

Com tota campanya d’èxit, les rèpliques ja s’han fet esperar. Avui us presentem dues paròdies de la campanya canviant els romanesos pels catalans. Una la signa la factoria del Polònia, i se’n riuen de la dura vida d’Esperanza Aguirre, que sort en té d’un polaco pota negra com l’Albert Boadella per tirar endavant.

L’altre vídeo és obra de la pàgina d’humor El web negre, i mostra la vida de dos catalans emigrats a Extremadura per treballar.