Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Herrera troba ‘insòlit i irresponsable’ que Zapatero no vulgui reconèixer la seves xifres de finançament

|

- Publicitat -

Pel que fa les càrregues dels Mossos d’Esquadra en les manifestacions dels estudiants anti Bolonya i que van acabar amb més de 80 ferits, entre manifestants i periodistes, Herrera ha recordat que el conseller d’Interior ja va demanar disculpes, va assumir els errors i que el Departament està investigant què va passar. ‘Ja hem dit que no ens ha agradat’, ha afegit.

El secretari general ecosocialista ha fet aquestes declaracions en el marc de la 6a Assemblea del Baix Llobregat que sota el lema ‘El neoliberalisme està en crisi, solucions d’esquerres’ ha tingut lloc al casal l’Olivera de Sant Boi. ‘Hem treballat i continuarem fent-ho per concretar les mesures des de la comarca s’han d’impulsar per pal·liar els efectes de la crisi econòmica’, ha explicat el nou president d’ICV al Baix Llobregat, Arnau Funes.

Publicitat

En aquest sentit, Funes s’ha compromès a treballar ‘per donar solucions d’esquerres a la crisi generada per un model que ha provocat precarietat i inestabilitat laboral, sobretot al Baix Llobregat que té el percentatge més alt d’aturats i aturades’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut