Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

Herrera insinua que deixarà el partit el febrer de 2016

Joan Herrera ha deixat clar que Catalunya Sí que es Pot no es pot incloure dins el caràcter plebiscitari del 27S. El coordinador nacional d’Iniciativa ha recordat que la seva proposta en quedava fora: “Vam intentar sortejar la lògica plebiscitària, però la majoria de gent va anar a votar amb aquesta lògica”. Així, queda clar que en els càlculs per saber el resultat del referèndum ‘de facto’ la candidatura de Lluís Rabell no s’hauria de comptar. 

Redacció
Redacció 01/10/2015

“El candidat poc conegut també influeix”

De fet, el líder ecosocialista ha dit que els pobres resultats de CSQEP són conseqüència d’optar per donar l’esquena al plebiscit. És per això que, segons ell, Ciudadanos els ha escombrat en les zones on tradicionalment tenien millors resultats. A més, ha admès que “segur que el candidat poc conegut també influeix”. I ha continuat: “Optar per gent de la societat civil està bé però té un risc, perquè tenen un baix índex de coneixement”.

La imputació de Mas, “impresentable i indecent”

D’altra banda, Joan Herrera ha insinuat que deixarà la direcció d’Iniciativa a l’assemblea del partit, que s’avançarà del 2017 al febrer de 2016: “La Dolors [Camats] i jo portarem l’organització del partit fins l’assemblea, acabarem el cicle electoral”. No ha volgut desvelar si optarà o no a la reelecció, però ha dit que fora de la primera línia de la política “es poden fer moltes coses”. Sobre la imputació d’Artur Mas, ha opinat que és “impresentable i indecent”, i que denota una actitud i to prodemocràtiques.
 
 

Relacionats