Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Herrera acusa Álvarez de “burlar-se” d’ell i dels usuaris de Renfe a Catalunya

El diputat d’IU-ICV al Congrés, Joan Herrera (ICV), ha afirmat avui que les seves relacions amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, han estat ‘sempre tenses’ per les crítiques del seu partit a la gestió del servei de Rodalies. ‘Es burlava de mi i de les reivindicacions dels usuaris’, ha denunciat. Herrera ha destacat que Álvarez veia aquestes reivindicacions com a ‘obsessions’ seves i considerava que el portaveu d’IU-ICV ‘només pensava ‘en un tren de res’ com el de Rodalies’.

Redacció 14/01/2008

El dirigent ecosocialista ha reiterat que és un ‘error’ fer arribar el TGV abans d’‘actualitzar’ el servei de Rodalies i ha emplaçat que hi hagi un ‘canvi de prioritats’ per després de les eleccions generals.

Sobre el traspàs de Rodalies, que no es va acordar a la reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat de la setmana passada, Herrera ho ha qualificat d’‘inexplicable’ i ho ha atribuït a les ‘hipertàctiques’ del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

‘Crec que Zapatero va fer una mala proposta perquè, potser, va pensar que la Generalitat l’acabaria acceptant’, ha afirmat Herrera, que ha afegit que el Govern ‘va fer bé plantant-se’.