Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Hereu titlla de ‘rumor’ i ‘falsedat’ la possible imputació del gerent d’Urbanisme

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha mostrat notablement molest després que hagi transcendit la possibilitat de que el seu gerent d’Urbanisme, Ramon Massaguer, sigui imputat en el cas de l’hotel del Palau de la Música, tal i com s’ha sabut després de la seva declaració davant la jutge que instrueix el cas. Per Hereu, ‘tot això són rumors i falsedats’ i ha titllat de ‘falta de respecte’ que s’hagi fet pública aquesta possibilitat quan la jutge encara no s’ha expressat públicament la seva decisió. A més, l’alcalde ha volgut remarcar que, tant Massaguer com l’actual tinent d’alcalde d’Urbanisme, Ramon García-Bragado, compten amb ‘tot el suport i confiança’ per part seva.

Redacció
Redacció 23/06/2010

Jordi Hereu ho té claríssim. ‘No hi ha cap evidència’ ni ell té ‘constància’ de que la jutge del cas de l’hotel del Palau tingui la intenció d’imputar al gerent d’Urbanisme, ha dit. L’alcalde ha volgut, a més, expressat ‘el total suport a tots els responsables tant de gestió com polítics que aniran a prestar declaració aquests dies’. Hereu ha volgut deixar clar que, al seu parer, ‘tot el que s’ha fet és per tirar endavant projectes en favor d’una institució’ i per això, compten amb la seva ‘confiança i suport’ tots aquells ‘que en el passat i en el present tenen responsabilitats en l’Ajuntament de Barcelona, així com tots els que van donar suport a una determinada tramitació urbanística’.

Davant la possible imputació de Massaguer, però, Hereu es mostra taxatiu. ‘Em sembla una manca de respecte començar a preveure resultats de futur que només pertoquen a una jutge’, ha manifestat contundent mentre demanava ‘ple respecte als criteris que la justícia determini’. Hereu ha explicat que ‘per respecte a la independència, qualsevol comentari està de més’ i per això només ha volgut qualificar la possible imputació amb una frase: ‘Tot això són rumors i falsedats’.