Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Ha utilitzat el Gobieno el Diari Ara per amenaçar Roger Torrent?

Gerard Sesé @gerardsese | Com fer arribar una amenaça a qui no és el teu públic objectiu? Aquesta podria haver estat l'estratègia del Gobierno per fer arribar una greu advertència a Roger Torrent al més pur estil de la Cosa Nostra. Filtrar unes paraules a què no s'han fet a micròfon obert a un mitjà catalanista, que es difongui entre el públic independentista i després fer-ho esborrar al·legant que no era cert.

Redacció
Redacció 29/01/2018
Així s'han succeït els fets: cap a dos quarts de tres de la tarda d'avui, el diari Ara reproduïa les següents declaracions: “Torrent té dos fills i sap al que s'atén” però sempre especificant que així ho asseguraven fonts de la direcció popular, sense tenir les declaracions directament.
 
L'ara en feia una notícia i ho escampava a les xarxes, com és habitual i normal. La publicació era compartida i comentada àmpliament i, segur, que havia arribat al seu destinatari, Roger Torrent. Unes hores després, de cop i volta, la notícia és esborrada del web del diari i també de les xarxes socials. Això significaria una correcció obligada a petició de qui ha filtrat les declaracions.
 
Malgrat que s'hagi esborrat la notícia, l'amenaça queda volant i ja ha fet el seu fet.