Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Guerra oberta a CSQP entre demòcrates i unionistes

Tot s'aguanta d'un fil i l'obligació en posicionar-se acabarà per trencar la coalició del Parlament dels comuns, Catalunya Sí Que Es Pot, com ja ha passat amb Catalunya en Comú i Podemos del Principat. L'últim capítol d'aquesta telenovel·la l'han protagonitzat dos perfils antagònics que comparteixen grup parlamentari.

Redacció
Redacció 16/07/2017
Després de conèixer ahir el manifest unionista del sector de Catalunya en Comú que pretén boicotejar el referèndum i que s'alinea amb el PP, Ciudadanos i PSC, un dels diputats al Parlament de Catalunya que sempre ha tingut les idees més clares sobre el referèndum, el dret a decidir i la necessitat de Catalunya de ser sobirana, Joan Giner, i que fa poc ha estat apartat del poder a Podemos a Catalunya, feia aquesta contundent piulada: “L'esquerra amb massa institució i poc carrer pot acabar negant la veu a la gent”.
 
Aquesta plantofada que retratava els seus companys comuns, com no podia ser d'una altra manera, ha estat resposta per Lluís Rabell, que porta ja setmanes desbocat a les xarxes socials i que ha convertit el seu perfil oficial de Twitter en un conjunt piulades plenes d'improperis i exabruptes contra el procés i la democràcia.

Les paraules deRabell: “Això ho diu un diputat… de gent que ha gastat molts anys i sabates trepitjant carrer. El debat d'arguments, millor que la desqualificació” de seguida han indignat la xarxa, una vegada més.