Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Grupo Zeta anuncia que acomiadarà 533 dels seus 2.300 treballadors

El Grupo Zeta ha anunciat aquest dijous als comitès d’empresa que portarà a terme un pla de viabilitat que suposarà l’acomiadament de 533 persones de les prop de 2.300 que composen l’actual plantilla. Segons l’empresa, aquesta mesura anirà acompanyada d’una important reducció de costos per fer front a la ‘profunda’ crisi econòmica que afecta els mitjans de comunicació i poder donar continuïtat al projecte.

La direcció s’ha compromès a obrir un període de negociació amb els comitès, amb qui espera arribar a un acord sobre les condicions de les persones afectades.

Redacció
Redacció 14/11/2008

El reajustament de personal afectarà a un total de 533 llocs de treball que el grup té a tot l’Estat espanyol. Aquesta quantitat suposa més d’un 22% del total de la plantilla, que suma prop de 2.300 persones. Segons ha pogut saber l’ACN, aquest reajustament afectaria una trentena de treballadors d”El Periódico de Catalunya’ i una vintena del diari ‘Sport’. Paral·lelament, el grup estaria conversant amb bancs per renegociar el seu finançament.

L’objectiu d’aquesta mesura, segons informa el grup en el comunicat, és ‘mantenir’ de forma ‘essencial i rentable’ la seva activitat editorial, en totes les àrees, com és premsa, revistes, publicitat, impressió, llibres, distribució, Internet i audiovisual.