Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Greu i malaltissa obsessió de El País amb Junqueras

La deriva ultranacionalista espanyola de El País s'està convertint en bogeria desbordada. L'exemple l'hem tingut aquests últims 4 dies amb les seves portades. Estem parlant que el diari espanyol ha començat 4 vegades consecutives el seu encapçalament amb el nom del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras.

Redacció
Redacció 15/07/2017

“No, no es amor, lo que tu sientes, se llama obsesión”, la lletra de la cançó 'Obsesión' del grup llatí Aventura va com anell al dit a la fal·lera malaltissa que té el rotatiu espanyol amb Oriol Junqueras. A través d'ell, a més, demostra també la seva animadversió cap el referèndum i una catalanofòbia evident.

Ni més ni menys que 4 portades consecutives (i caldria veure la de demà) que El País encapçala amb “Junqueras”. Així, tal i com es pot veure a la foto adjunta, el diari espanyol titulava dimecres 12: “Junqueras rechaza la orferta de coordinar el referèndum”. El dijous 13 de juliol predicava: “Junqueras quiere implicar a todo el Govern en la consulta”. Ahir 14 de juliol etzibava: “Junqueras fuerza una crisis de gobierno por el referèndum”. Avui, el titular és el següent: “Junqueras toma el control de un gobierno a la desesperada”.