Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Graupera insinua que darrere de la publicació de El Periódico hi ha el CNI

Jordi Graupera ha fet un exercici d'interpretació sobre els fets que van passar ahir sobre el suposat informe de la CIA que mai va arribar als Mossos i que El Periódico publicava en portada. La reflexió del periodista i filòsof és, d'entrada, del tot coherent i versemblant i podria il·luminar de veritat totes les informacions contradictòries i carregades de postveritats de la premsa unionista.

Redacció
Redacció 01/09/2017

La interpretació

Segons Graupera, la nota que publica El Periódico té tota la pinta de ser una justificació espanyola: “sembla una resposta d'Espanya a EUA explicant què han dit als mossos, i no pas una nota de la CIA a mossos ni CNI”. Però el periodista encara va més enllà:

La conclusió

Així doncs, Graupera creu que “els únics que saben que la informació ve de CIA i que ha arribat a mossos és el ministeri de l'interior”. Per tant, si totes les connexions que fa el filòsof són certes, la conclusió que ell mateix extreu quadra a la perfecció: “Això vol dir que la font de El Periódico no pot treure la informació ni de Govern ni de CIA, només de l'intermediari”, en aquest cas, el CNI. Aquí hi ha tot el fil sencer de Twitter.