Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Governació amplia l’acord que obliga les operadores de telefonia a compartir infraestructures

|

- Publicitat -

Ausàs ha fet un balanç del primer any de desplegament de telefonia mòbil rural i ha explicat la situació de cobertura de telefonia mòbil a les infraestructures viàries, en el qual ‘s’ha ampliat la cobertura a 360 nuclis de població, amb un total de 405 actuacions concertades amb els operadors’. El conseller ha explicat que ‘aquestes dades demostren la implicació i el grau de col·laboració entre el Govern català i els operadors’ per estendre les infraestructures de telecomunicacions i ‘donar un millor servei a la ciutadania’.

Aquest conveni forma part del pla Catalunya Connecta, que segons Ausàs és ‘una eina molt potent’ de planificació i execució de les polítiques del Govern català en matèria d’infraestructures de telecomunicacions. El Departament de Governació i Administracions públiques invertirà 20 milions d’euros durant la vigència del conveni, que s’estendrà fins al 31 de desembre de 2010, per a la construcció de les torres necessàries perquè els operadors puguin fer arribar la cobertura a aquests nuclis de població.

Publicitat

Fins ara, per demarcacions, s’ha donat servei a 34 nuclis a les comarques de Barcelona, 65 a les de Girona, 46 a les del Camp de Tarragona, 21 a les de Terres de l’Ebre, 92 a les de Lleida, 48 a les de l’Alt Pirineu i 54 a les de Catalunya Central.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut