Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Gol de Fernández Díaz a Terribas

Entrevistar un ministre espanyol té els seus riscos i més si és el ministre del joc brut, per això la satisfacció de Mónica Terribas  per haver aconseguit entrevistar un ministre […]

Redacció
Redacció 09/04/2015

Entrevistar un ministre espanyol té els seus riscos i més si és el ministre del joc brut, per això la satisfacció de Mónica Terribas  per haver aconseguit entrevistar un ministre de Rajoy li ha durat poc.

I és que Fernández Díaz durant l’entrevista del Matí de Catalunya Ràdio d’aquest dimecres ha deixar anar una bomba contra CDC en acusar de nou l'entitat Nous Catalans d’instigar el gihadisme a Catalunya fent proselitisme independentista entre immigrants musulmans que eren un perill per a la seguretat de l'Estat.

Davant la greu acusació reincident del ministre, Terribas hauria d’haver donat veu a Àngel Colom, Secretari d'Immigració de CDC i  director de la Fundació Nous Catalans per rebatre les acusacions, però Terribas no ha previst una andanada previsible ni ha sabut o volgut reaccionar i s’ha limitat a llegir una piulada de Colom durant l’entrevista al ministre.

Molt més hàbil ha estat Jordi Basté a RAC1, que ha passat el tall de veu de les declaracions del ministre a Catalunya Ràdio mentre entrevistava el conseller d’Interior, Ramón Espadaler, per tal que fes la valoració, i ha donat veu a Àngel Colom en directe, que ha qualificat d’absolutament falses irresponsables i una barbaritat les declaracions del ministre, alhora que li demana una rectificació.

Posteriorment, quan el ministre ja s’havia acomiadat de Terribas mostrant la satisfacció per  l’entrevista, Colom s’ha pogut explicar a la ràdio nacional de Catalunya i Terribas ha pogut servir a les xarxes socials un muntatge d’audio del suposat enfrontament entre Jorge Fernández Díaz i Àngel Colom que mai ha existit. A la mestra avui li han fet un gol.