Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Girona acollirà la tercera edició del Dia de les Seleccions Catalanes

El proper 6 de juny se celebrarà el Dia de les Seleccions Catalanes, una jornada lúdica i festiva que apropa el nostre esport a tothom i alhora demostra que el nivell català és mereixedor del reconeixement internacional. Aquesta jornada arriba en una època d’especial sensibilització social en la reclamació de l’oficialitat esportiva i especial també per les últimes fites assolides en aquest sentit en el terreny judicial.

Redacció
Redacció 03/06/2008

Serà un cap de setmana amb competicions de primer nivell, amb jocs i activitats per a totes les edats, amb exhibicions espectaculars de trial i biketrial, amb música i diversió. Després de Vic ’06 i Reus ’07, la ciutat de Girona acollirà la festa de les nostres Seleccions pocs dies després de la recent sentència del Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) confirmant la legitimitat de l’admissió de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling dins de la federació internacional.

En les dues edicions anteriors s’hi han pogut veure encontres internacionals de futbol, futsal, hoquei patins, tennis taula, corfbol i molts d’altres, però també s’ha fet una important tasca de difusió d’aquells esports on ja som reconeguts i que potser encara no tenen la difusió que es mereixen, com ara el pitch&putt,el futbol australià, l’icestock o el físic-culturisme. Són moltes les federacions esportives catalanes que s’afegeixen cada any a aquest esdeveniment, una festa que, després de dues edicions de gran èxit, ja s’ha consolidat com una data assenyalada en l’agenda de l’esport català.