Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Gaspar Hernàndez a RAC1?

Sembla que el procés de selecció per triar el nou director i conductor del programa matinal a RAC1 ja té finalista. Si res no ho impedeix, el periodista vilanoví Gaspar […]

Redacció
Redacció 06/07/2007

Sembla que el procés de selecció per triar el nou director i conductor del programa matinal a RAC1 ja té finalista. Si res no ho impedeix, el periodista vilanoví Gaspar Hernàndez serà el substitut de Xavier Bosch a la franja matinal de la ràdio del Grup Godó.

Ara per ara, Gaspar Hernàndez condueix el programa Una nit a la Terra (nom extret de la mítica pel·lícula Night on Earth) i és un dels més brillants locutors de la ràdio catalana. Tot i que té fama de tendenciós en un sentit, el cert és que és un bon professional que la direcció de Catalunya Ràdio mai no ha valorat de manera suficient.

Amb relació a Xavier Bosch, sembla que el seu futur és incert i els rumors són molt diversos. Hi ha qui el situa a TV3 en un càrrec directiu i qui el situa a Catalunya Ràdio fent un programa esportiu. Intentarem esbrinar-ho per fer-vos-ho arribar al més aviat possible.