Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Gasol fa ombra a Kobe Bryan en el seu debut als Lakers

El català Pau Gasol va tenir ahir dimarts un debut sensacional amb Els Angeles Lakers, anotant 24 punts i aconseguint 12 rebots en el partit que el seu nou equip va guanyar per 105-90 als Nets de Nova Jersei a la NBA. Després del seu traspàs des de Memphis Grizzlies la setmana passada, Gasol no va jugar amb els Lakers el diumenge per unes molèsties que patia a l’esquena però va gaudir el dimarts d’un brillant debut en una nit que l’estrella de l’equip, Kobe Bryant, tan sols va anotar 6 punts.

Redacció 06/02/2008

Gasol va debutar i va fer ombra a l’estrella de l’equip de Los Angeles. Kobe Bryant va encistellar 3 de 13 tirs de camp, i per primera vegada en més d’un any no va superar els 10 punts en un partit. A part, Bryant va col•laborar amb 8 assistències i 5 rebots i va treballar bé amb Gasol, qui també va sumar 4 assistències. Derek Fisher va destacar en les files dels Lakers amb 28 punts – la seva màxima marca en la temporada -, mentre que Vince Carter va anotar 27 punts i Bostjan Nachbar va sumar 19 i 10 rebots per als Nets.

Fins i tot a la web dels Lakers es destaca el brillant debut que va fer el nanu de Sant Boi ahir i es reconeix que Bryant no va ‘ajudar-lo” gaire. Així, els Lakers aconsegueixen la seva tercera victòria consecutiva.