Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Gas Natural es consolida com la segona gasística del món

Gas Natural s’ha situat, per tercer any consecutiu, com la segona companyia del món en el sector del gas segons el rànquing ‘Platts Top 250‘ elaborat per l’agència Platts. La companyia, que en el sector del gas està per sota de Gaz de France, també s’ubica en el lloc 36 entre les empreses energètiques europees i en el 70 del rànquing mundial. El ‘Platts Top 250’ destaca els resultats financers de les principals companyies energètiques mundials atenent a paràmetres com el valor dels actius, els ingressos, els beneficis i al retorn del capital invertit. Gas Natural és el principal operador de l’estat espanyol i de Llatinoamèrica i un dels principals operadors de gas natural liquat del món.

Redacció
Redacció 20/10/2008

Gas Natural és una multinacional de serveis energètic que centra la seva activitat en l’aprofitament, la distribució i la comercialització de gas natural a l’estat espanyol, França i Itàlia, on ja té més d’onze milions de clients.

Els resultats de la setena edició de la llista elaborada per l’agència Platts s’han fet públics aquest dilluns en un acte celebrat a Singapur.